diumenge, 16 de maig del 2010

L'aigua és vida

Aquest hivern ha estat llarg i força dur, també al veinat de Santa Susanna. Però ara que s'acosta el bon temps i la primavera ja es comença a imposar, podem gaudir-ne els resultats...


Amb el nostre objectiu de revitalitzar el veinat de Santa Susana i amb l'ajuda d'en Ramon i la Justina de Can Ramonet, hem dut a terme la neteja de les antigues feixes que queden sota l'antiga bassa de Can Ramonet.
















Un cop netes les feixes vam recuperar també l'antiga bassa, i varem descobrir amb gran sorpresa que malgrat tota la vegetació que l'havia colonitzada, un cop neta, encara es conserva amb molt bones condicions. El terra és molt curiós doncs n'hi ha la meitat de lloses de pedra i l'altre de toves ceràmiques.
El problema més gros d'aquesta bassa és que està completa ment eixuta, fa molts anys que va deixar de rajar la font que l'abastia. Tot i que en Ramon ens va indicar per on sorgia l'aigua, per molt que hi varem forgar, no vam notar ni humitat.






















Però finalment, si l'aigua és vida...
la bassa de Can Ramonet,

HA RESUCITAT!!!!

Aquesta setmana després d'aquest episodi de pluges, hem comprovat que ha revingut l'aigua de la font, que n'hi aboca un bon raig que va omplint-la malgrat no estigui massa ben tapat el desaigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada